Over ons


Alles wat wij zien, dat kunnen wij maken van ijzer in de werkplaats van Van Bruggen Las & Hekwerk in Scherpenzeel. Dus niet alleen hekken, zoals de naam van ons bedrijf doet vermoeden. Wij kunnen alle mogelijke hekken voor u maken en zorgen daarbij voor hang- en sluitwerk. Andere voorbeelden zijn het maken van salontafels, hemelbedden en vijverfonteinen. Verder verzorgen wij het onderhoud van machines en lopende banden in bijvoorbeeld asfaltcentrales en diervoeder- en schadeauto-bedrijven.

Wij realiseren de meest uiteenlopende producten aan de hand van bestaande ontwerpen. Daarnaast ontwerpen wij zelf de objecten van ijzer. Natuurlijk adviseren wij  over de beste manieren om een voorwerp, zoals een hek, te kunnen plaatsen en in welke setting. Jarenlange kennis en ervaring komen hierbij goed van pas.
Wij werken nauwkeurig en gaan te allen tijde voor het beste resultaat. Daarbij willen we de klant zoveel mogelijk tegemoet komen, met óók een goede service. Onze slogan luidt oprecht: afspraak is afspraak.

Verder zorgen wij voor leerlingbegeleiding en kunnen leerlingen bij ons stage lopen. Wij nodigen scholen van harte uit contact met ons op te nemen.
Omdat wij steeds meer kleine en grote projecten uitvoeren, ‘groeien we een beetje uit ons jasje’. Daarom verhuizen wij binnenkort naar een grotere ruimte. Uiteraard zorgen wij zelf voor het ontwerp van onze nieuwe bedrijfsruimte.

Directeur Jan van Bruggen is verantwoordelijk voor de creatie van de producten. Hij heeft op dit gebied ruim ervaring opgedaan. Zo was Jan van Bruggen negentien jaar lang op de werkvloer actief in de betonmallen-industrie. In dit bedrijf oefende hij ook diverse andere functies uit, zoals ‘chef werkplaats’. Vervolgens werkte hij als assistent bedrijfsleider in een onderneming die constructies en landbouwmachines maakt. Zijn echtgenote Mieneke van Bruggen zorgt voor de bedrijfsadministratie.